Openingstijden:  Maandag t/m donderdag van 08.00 - 17.00 uur en vrijdag van 08.00 - 16.00 uur.

Over Ons

Lukken Projecten Oss

Zowel advies als uitvoerend werk

Lukken projecten is een vertrouwde naam in Oss en omgeving. Al meer dan 35 jaar zijn wij gespecialiseerd in vloeren, raamdecoratie en meubelstoffering.

Lukken Projecten werkt voor verschillende klanten, zoals productiebedrijven, kantoren, scholen, instellingen en particulieren.

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en passen deze toe indien mogelijk. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht, zoals het herstellen van marmoleum vloeren tot het opschuren en oliën of aflakken van eikenvloeren.

Enkele type vloeren die wij voor u kunnen verzorgen zijn pvc stroken, marmoleum, tapijt, vinyl, rubber, gietvloeren, coatingvloeren en/ of troffelvloeren.

Lukken projecten is gevestigd aan de Driek van Erpstraat 46 in Oss. In de showroom is een uitgebreide collectie vloeren te vinden, maar ook gordijnen, lamellen, jaloezieën en meubelstoffen. Het is een prettig gevoel dat Lukken Projecten zowel het advies als het uitvoerende werk in eigen beheer doet.

Stoffenwinkel Lukken Projecten in Oss

Bent u op zoek naar een stoffenwinkel voor meubels en gordijnen in Oss, dan bent u bij Lukken Projecten aan het juiste adres. Wij beschikken niet alleen over een ruime collectie meubel of gordijnstoffen, maar leveren daarbij ook nog eens hoogste kwaliteit en de beste service. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt is de stoffenwinkel van Lukken Projecten in Oss een prima keuze.

Zeker als u de bekleding van uw meubels wilt laten vervangen met een moderne en trendy stof, bent u in onze stoffenwinkel in Oss aan het juiste adres. Daarnaast beschikken wij over een groot aanbod gordijnstoffen waarmee u uw woonkamer of slaapkamer geheel kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl. De stoffen van Lukken Projecten voldoen allemaal aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast zijn onze kwaliteit stoffen voor meubels slijtvast zodat u lang plezier heeft van de her-stoffering van uw meubels.

Ook als u op zoek bent naar een stoffenwinkel in Oss voor het bekleden van loungeset kussens, bootkussens of kussens van diverse tuinmeubelen, dan kunt u rekenen op de vakkundigheid van Lukken Projecten. Bij ons heeft u niet alleen een ruime keuze in moderne design stoffen, maar wij garanderen ook een uitstekende service en prijs-kwaliteit verhouding.

Stoffenwinkel voor meubels in Oss

In onze stoffenwinkel in Oss helpen we u graag als u de meubels van uw interieur wilt laten voorzien van een nieuwe stoffering. Door het uitkiezen van een prachtige stof in onze stoffenwinkel in Oss geeft u uw interieur een compleet andere look en uitstraling. Wilt u van een moderne inrichting naar een landelijke look, maak dan een keuze uit de hoogwaardige meubelstoffen in onze winkel.

Ook als u de bekleding van uw leren bank wilt laten vervangen staan we graag voor u klaar. Wij hebben dan ook ruime ervaring in het bekleden en herstofferen van leren banken en kussens. Heeft u een boot of caravan en zoekt u een nieuwe stof voor de bekleding en de kussens, ook dan bent u van harte welkom in de stoffenwinkel van Lukken Projecten in Oss. Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we u tevens voorzien van een goed advies omtrent diverse meubelstoffen.

Natuurlijk kunt u naast de keuze uit ons ruime assortiment ook rekenen op een geweldige service. Zo staan we ook graag voor u klaar als u uw oude meubels opnieuw wilt laten bekleden of stofferen. Wilt u uw interieur voorzien van een nieuwe look en zoekt u daar passende stoffen bij, kom dan eens vrijblijvend langs in de stoffenwinkel van Lukken projecten in Oss.