TÜV Premium! Dit waarborgvignet geeft de klant zekerheid dat wat hij/zij koopt aan de hoogste veiligheidseisen voldoet. De IPC vloeren zijn de concurrentie ver voor en hebben op alle vlakken de beste cijfers. Om dat de consument aan te tonen heeft IPC al zijn vloeren door de belangrijkste Europese instanties laten testen en certificeren. Ook hebben IPC vloeren de allerhoogste certificering van Tüv behaald, de PROFICERT PREMIUM. Als het om kwaliteit, milieu en gezondheid gaat is IPC de absolute nummer 1 in Europa.  
TÜV Nederland staat voor transparantie en betrouwbaarheid. Die transparantie en betrouwbaarheid willen we dan ook zo ver mogelijk doorvoeren in de kleine lettertjes. Wij houden ook niet van verborgen regels en voorwaarden en dus zeggen we gewoon waar het op staat. Helaas betekent dat in onze markt dat we dat niet binnen twee tellen hebben uitgelegd. Daarom hebben wij onze voorwaarden, procedures en reglementen voor u vastgelegd en opgedeeld in een aantal documenten.
De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op onze totale dienstverlening en vindt u zowel in het Nederlands als in het Engels op onze website. In het Certificatiereglement vindt u meer informatie over onze werkwijze en de voorwaarden van TÜV Nederland met betrekking tot certificering. De Aanvullende Voorwaarden Certificatie en het eerder genoemde Certificatiereglement zijn van toepassing op alle certificatieovereenkomsten die met TÜV Nederland worden gesloten. In het Protocol Informatie-uitwisseling Asbestverwijdering inspectie SZW staan de afspraken die gemaakt zijn over geconstateerde overtredingen en afwijkingen bij gecertificeerde asbestverwijderingsbedrijven. Dit protocol wordt geadviseerd wanneer u als bedrijf of organisatie voor het Procescertificaat Asbestverwijdering gecertificeerd bent, of wordt. Mocht u een klacht hebben over TÜV Nederland, dan vindt u de informatie die u nodig heeft in onze klachtenprocedure.

Deel dit bericht


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *