PVC Vloeren Collecties

De beste PVC Vloeren

Image
De prachtige collecties waar jaarlijks meer dan een miljoen vierkante meter van gelegd wordt. Cijfers waar we trots op zijn. Alle PVC Vloeren collecties hebben de meeste keurmerken op de markt en zijn haast niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Ontdek het zelf!
De laatste nieuwe collectie van 2023/ mooie rustige kleuren!

Saphir PVC Vloeren

De Saphir collectie is een voordelige ‘instap pvc vloer’. Een goede vloer, voorzien van alle belangrijke keurmerken en voor een lage prijs.
De Onyx is een voordelige, maar hoogwaardige PVC vloer met stijlvolle designs. Deze PVC vloer beschikt over een 0.3+mm topsijtlaag.
De Rubin XL is een mooie en vooral brede PVC vloer met een rustige uitstraling. Hier en daar wel een klein knoestje maar niet te groot en gecombineerd met een rustige maar natuurlijke structuur.
Visgraat vloeren blijven altijd mooi en werden al toegepast in de mooiste paleizen sinds het jaar 1500. Nu is deze stijlvolle patroonvloer ook verkrijgbaar in een praktische PVC Visgraat vloer. Deze PVC vloer is gemaakt op basis van de rustieke maar rustige Rubin XL uit onze collectie.

Topas XXL PVC Vloeren

De Topas XXL is een breed en vooral lang PVC vloerdeel met een mooie rustieke uitstraling. De delen van de Topas XXL kenmerken zich door de kleurnuances onderling waardoor de PVC vloer bijna niet van echt hout is te onderscheiden.
De Smaragd PVC Vloer is met zijn afmeting uniek en komt qua formaat het meest overheen met een 'plankenvloer
De nieuwste vloer van IPC met 7 prachtige kleuren speciaal geselecteerd op basis van de laatste trends. Oersterk met unieke matte finish. Nu al een topper in onze collectie!
ONTDEK DE COLLECTIE

Zen Collectie

Visgraat vloeren blijven altijd mooi en werden al toegepast in de mooiste paleizen sinds het jaar 1500. IPC heeft nu ook deze nieuwe Zen collectie. Een mooie lichte eiken look die bijna niet van echt hout te onderscheiden is.
IPC is nu ook verkrijgbaar in prachtig uitgevoerde tegels. Met 7 prachtige kleuren en twee type afmetingen creëer je een geweldige look in je interieur.


Deel dit bericht


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *