Alle materialen die niet natuur eigenzijn kunnen een  bedreiging vormen voor de de gezondheid. Het ene materiaal is uiteraard schadelijker dan de andere maar hoe minder onnatuurlijke stoffen er in het product zitten hoe beter het voor het lichaam is. De stoffen die we van nature niet nodig hebben maken ons moe en voelen niet natuurlijk aan.  De kunst is dan ook om je omgeving  zo natuurlijk en neutraal mogelijk te vormen.  De basis leggen we in hoge mate door een vloer te plaatsen die geen of zo min mogelijk schadelijke stoffen/weekmaker bevatten. IPC is bijvoorbeeld zo,n product wat veruit de schoonste pvc vloer is waar we op dit moment qua pvc vloer op kunnen leven.  Daarnaast voeg ik in de egalisatie EM Sorcei toe die de vloer nog neutrale en sterker maken.  De trilling waarde in het huis gaat omhoog en daarmee de leef kwaliteit.   Rest info volgt.  

Deel dit bericht


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *