Wipe & Clean Wanneer dit in je huis wordt gebruikt heb je praktisch geen andere schoonmaakmiddelen meer nodig, de goede bacteriën doen het werk. Het is een natuurlijk en veilig middel.  Kan altijd en overal worden gebruikt  (toilet/badkamer/keuken/tafels en stoelen etc.). Het staat bij mij thuis in elke ruimte ja zelfs in de douche.  (klaar met douchen, even alles inspuiten en het ruikt fris en blijft schoon). Naast dat het dat het de boel goed schoon houdt verhoog ik ook de positieve trilling/frequentie in mijn huis (meer info hierover volgt). Wanneer het water met Em door de gootsteen gaat help ik ook de natuur, want waar Em ook terecht komt heeft het een positieve werking op alles wat in en om ons leeft, de goede bacteriën dus. Een flacon heeft een inhoud van 300 ml.  10 % vullen met Em en de rest aanvullen met water. De flacon heeft een binnen zak waardoor er geen zuurstof bij komt zo blijven de goede micro bacteriën krachtig. Met een verpakking van Em 2 liter  € 11.60 (zie afbeelding) kan ik 6o keer de spuitflacon met Em en water vullen.   Om gerekend nog geen 20 eurocent per flacon. Conclusie:  goed voor mij/ goed voor het milieu en mijn portemonnee.   Groet Peter        

Deel dit bericht


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *