Op vrij eenvoudige wijze kunnen wij een plavuizen vloer om toveren in een mooie pvc vloer van gezonde kwaliteit.   Pvc zonder schadelijke stoffen/ zware metalen en verkeerde weekmakers. De vloer dient dan 2x geëgaliseerd te worden voor een optimaal resultaat.. Het voordeel is u gaat nauwelijks omhoog met de nieuwe vloer(6 mm). Geen breek en sloopwerk. En de vloerverwarming blijft operationeel. Op de linker foto ziet u de voorbereiding van de eerste laag egalisatie. De foto hierboven toont de eerste laag die nodig is om alle voegen tussen de plavuizen op te vullen en de grootste oneffenheden glad te strijken. De afbeelding rechts ziet u dat de vloer wordt voorzien van de 2e laag egalisatie om het het werkelijk zo te maken dat er pvc op geplaatst kan worden.     Op de goed geëgaliseerde vloer wordt de pvc geplaatst. En zie een prachtige vloer op de bestaande plavuizen!                                                                  Geen grote sloop perikelen evt. bestaande vloerverwarming blijft in tact. Heeft u vragen 06-55343452 uiteraard kunt u ook reageren onder aan de blog.    

Deel dit bericht


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *