Openingstijden:  Maandag t/m donderdag van 08.00 - 17.00 uur en vrijdag van 08.00 - 16.00 uur.

Vloeren

Lukken Projecten Oss

De basis van elk bouwwerk

Vloeren, vloeren en nog eens vloeren! Iedereen die gaat bouwen of verbouwen komt op het punt dat hij/zij moet kiezen: welke vloer?

De vloer is de basis van elk bouwwerk. Het is namelijk het onderdeel wat het intensiefst gebruikt wordt van het gehele bouwwerk. Daarom is het van het grootste belang dat u tijdig de juiste keuze maakt, en u op de eerste plaats afvraagt: “Welke eisen stel ik aan mijn vloer?”

Het is erg belangrijk dat u in deze fase uw vloerenspecialist kunt vragen om samen met u de mogelijkheden, en de eventuele voor- en nadelen van elke soort vloer, op een rijtje te zetten. Zo kunt u tenslotte een wel overwogen keuze maken. Het is zeer van belang de juiste vloeropbouw te kiezen, welke geschikt is voor de vloerafwerking van uw keuze.

PVC Vloer

De pvc-vloer is enorm populair. In combinatie met vloerverwarming heb je de meeste warmte overdracht. Ze hebben ook weinig onderhoud nodig, gaan lang mee en zijn geluiddempend. Met kinderen en/of huisdieren heb je een ideale vloer in huis.Pvc-vloeren zijn vochtbestendig en daardoor ook toe te passen in badkamers,keukens etc. Daarnaast zijn pvc vloeren verkrijgbaar in talloze varianten, variërend van dessins met een hout- of tegelstructuur tot allerlei kleuren en bijzondere dessins.

Tapijt

Tapijt geeft in vele gevallen gelijk een behaaglijk gevoel en warmte. Het is zacht, enorm sfeervol en decoratief. Door de vezels heeft tapijt een heel goede geluid dempende werking. Ideaal om op de trap te leggen .Daarnaast is het warmte isolerend, wat je energie kan besparen.Met tapijt wordt meestal kamerbreed tapijt (400 cm breed) bedoeld, maar een karpet(kleed) is ook tapijt. Tapijt en karpetten heb je in hoogpolig en laagpolige varianten, alles in vele structuren en kleuren.

Tapijttegels

Tapijttegels zijn makkelijk vervangbaar. Er is een grote variatie in kleuren, dessins en afmetingen.

Laminaat

Laminaat is makkelijk te installeren en eenvoudig in onderhoud. Laminaat is ook herbruikbaar.

Marmoleum & Linoleum

Marmoleum bestaat vrijwel volledig uit natuurlijke en recyclebare producten. Het is een 100% natuurproduct van lijnzaadolie, kalksteen, kurk en hars op een rug van jute. Het is daarmee een duurzame keuze!

Rubber vloer

Rubber is brandvertragend, heeft een antislip werking en is bovendien relatief zacht.Ideaal als speelplaatsvloer of fitnessvloer. Daarnaast kunnen rubbervloeren enorme belastingen aan. Rubber dempt contactgeluid en gaat zeer lang mee.

Gietvloer

Een gietvloer is een vloer die als het ware in uw woning of bedrijf gegoten wordt. Het ingieten van een vloer van polyurethaan brengt diverse voordelen met zich mee; is naadloos, veerkrachtig, kleurecht, onderhoudsvriendelijk.

Troffelvloer

Een troffelvloer wordt ook wel mortelvloer genoemd en bestaat uit fijngemalen grind-of kwartskorrels die samengebonden worden door een epoxy kunsthars. Het epoxy maakt de vloer erg sterk en krijgt in combinatie met de lagen coating zijn specifieke vloeistofdichte karakter.

Houten vloer

Elke houten vloer heeft zijn eigen karakter, een houten vloer van eiken of een andere houtsoort geeft altijd sfeer aan de ruimte. Elke houten vloer is uniek, elke houtenplank heeft zelfs zijn eigen unieke tekening, geen houten vloer is dus hetzelfde.

Schoonloopmat

Het belang van een goed entreesysteem! Beperk het binnenlopen van zand tot een minimum. Hou je vloer schoon en droog met een goede schoonloopmat. In diverse dessins en afmetingen.

Vloeren van Lukken Projecten in Oss

Voor een ruime keuze in vloeren bent u bij Lukken Projecten in Oss van harte welkom. Wij hebben diverse kwaliteitsvloeren die zowel geschikt zijn voor de particuliere als de zakelijke markt. Een vloer is de basis van een inrichting. Of dat nu gaat om vloeren die gebruikt worden voor zakelijke doeleinden, of om uw interieur meer compleet te maken.

Afhankelijk van uw woonwensen en persoonlijke smaak, vindt u tussen de vloeren van Lukken Projecten in Oss altijd wel een materiaal, kleur of ontwerp welke aansluiten bij uw eisen. Zo heeft u bij ons niet alleen de keuze uit slijtvaste PVC vloeren, maar hebben we ook een uitgebreide collectie laminaat en houten vloeren bij Lukken Projecten in Oss. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor diverse soorten tapijttegels, marmoleum en linoleum vloeren en gietvloeren.

Of u nu een vloer zoekt voor uw woonkamer, keuken, zakelijke vergaderruimte of werkvloer, wij staan graag voor u klaar. Bij ons kunt u niet alleen rekenen op vloeren van hoge kwaliteit, maar bent u ook verzekerd van een prima service en perfecte prijs-kwaliteit verhouding. De vloeren van Lukken Projecten in Oss voldoen altijd aan uw hoge kwaliteitsstandaard en zijn daarnaast slijtvast en prachtig om te zien.

Vloeren van hout of rubbervloer nodig in Oss, Lukken Projecten heeft het in huis

Als het om kwaliteit gaat, is dat zeker voor een vloer van groot belang. Vloeren worden namelijk intensief gebruikt, of dat nu in onze woonkamer of bedrijfsruimte is. Een sterke vloer is slijtvast en straalt warmte en comfort uit. Bent u op zoek naar vloeren van hout, rubber of pvc in Oss, neem dan eens vrijblijvend contact op met Lukken projecten.

Door onze jarenlange ervaring in het vak kunnen we u tevens prima adviseren over welke soort vloer het meest geschikt is voor uw leefomgeving. Ook voor de zakelijke markt leveren wij diverse vloeren van hoge kwaliteit. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken voor troffel vloeren of vloeren van marmoleum en linoleum. Zeker als u met uw bedrijf een bijdrage wilt leveren aan duurzaamheid en milieubewustheid is een vloer van marmoleum een goede keuze.

Deze vloeren zijn gemaakt van 100% natuurlijke en recyclebare producten. Kiest u voor uw bedrijfsruimte liever voor een rubber vloer, ook voor deze brandvertragende en geluiddempende vloeren bent u bij Lukken Projecten in Oss aan het juiste adres. Wilt u graag meer informatie over de vloeren in ons assortiment, neem dan vrijblijvend contact op met Lukken Projecten voor een waardevol advies.