Openingstijden:  Maandag t/m donderdag van 08.00 - 17.00 uur en vrijdag van 08.00 - 16.00 uur.

Raamdecoratie

Lukken Projecten Oss

Gemaakt in eigen atelier

Onder deze naam biedt Lukken Projecten een ruime keuze uit allerlei raamproducten. Decoratief, sfeervol in tal van vormen, breedtes,lengtes en een groot scala aan kleuren. Rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, lamellen.

Gordijnen worden in het eigen atelier op maat gemaakt. Ook het ophangen en opmeten bij de klant thuis of op het bedrijf behoort tot de service van Lukken Projecten. In het pand aan de Driek van Erpstraat vindt u in de showroom een uitgebreide collectie van diverse kleuren en dessins voor projecten en particulieren.

Gordijnen

Gordijnen brengen sfeer in je woning. Vitrages, inbetweens, overgordijnen, voor al deze gordijnen kunt u bij ons terecht.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn voor vrijwel alle ramen geschikt. Ook bijvoorbeeld bij een schuin dakraam. Omdat rolgordijnen goed op de ramen aansluiten, hebben ze een isolerende werking.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn is zo strak afgewerkt als een rolgordijn. Een duo rolgordijn heeft om en om een baan van transparante stof en minder transparante of verduisteren de stof. Deze banen kunnen langs elkaar bewegen, waardoor je dus je lichtinval en privacy regelt.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën / blinds hebben een geheel eigen uitstraling. Houten jaloezieën zijn horizontale jaloezieën, die herkenbaar zijn. Ze geven een zekere ‘warmte’ en zijn redelijk exclusief. Houten jaloezieën zijn er in diverse lamel breedtes, verschillende kleuren en een groot aantal afwerking methodes.

Aluminium jaloezieën

Licht, dun, praktisch en de meest bekende: de aluminium jaloezieën. Ze zijn er in diverse lamel breedtes en verschillende kleuren.

Lamellen

De verticale jaloezieën, beter bekend als lamellen, zijn weer terug van weggeweest. Met het strakke design en vele opties qua kleuren en stoffen, past het in ieder interieur of op elk kantoor.

Plissés

Plissés zijn gemaakt van een geplisseerde (gevouwen) stof. Deze zijn in veel kleurenen dessins te verkrijgen, ook in zonwerende plissés.

Duettes

Duettes bestaan uit twee lagen geplisseerde (gevouwen) stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. De stof kunt u als een harmonica uittrekken en samenvoegen. Door de bijzondere honingraatstructuur komen daar nog een aantal functionele aspecten bij, zoals isolatie. Duettes zijn in een groot aantal kleuren en dessins.