Openingstijden:  Maandag t/m donderdag van 08.00 - 17.00 uur en vrijdag van 08.00 - 16.00 uur.

Meubelstoffering

Lukken Projecten Oss

Liefde voor het vak

Geef uw oude stoel of bank weer een nieuw uiterlijk. Creëer een totaal nieuwe look voor uw oude bank door deze te voorzien van een nieuwe meubelstof. Wij hebben ruime ervaring met leren en stoffen meubels, caravan- en bootkussens. Voor het op maat snijden van polyether en het opvullen van kussens kunt u ook bij Lukken Projecten terecht.

Meubelstoffering bij Lukken Projecten

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de meubelstoffering van uw bank, stoelen of kussens op zich kan nemen, dan bent u bij Lukken Projecten aan het juiste adres. Zoals wij mensen veranderen, verandert ons interieur met ons mee. Onze inrichting draagt niet alleen bij aan een warm thuisgevoel, maar zegt ook iets over wie we zijn. We kiezen kleuren en accessoires die passen bij onze persoonlijkheid om van onze woonkamer of keuken een aangename plek te maken.

Toch is de aanschaf van nieuwe meubels een dure aangelegenheid. De meubelstoffering van Lukken Projecten biedt een uitkomst als u uw interieur wel vaneen nieuwe frisse look wilt voorzien, maar daarvoor niet direct nieuw meubilair wilt aanschaffen. De meubelstoffering van Lukken Projecten staat garant voor kwaliteit. Doordat we werken met hoogwaardige meubelstoffen geven we uw oude bank of eetkamerstoelen weer een geheel nieuwe uitstraling.

Ook als de stoffering van uw oude meubels aan vervanging toe is, is meubelstoffering een prima keuze. Zo kunt u uw woning en interieur voorzien vaneen compleet nieuwe styling die geheel aan uw wensen voldoet. Of u nu graag meubelstoffering wilt laten uitvoeren voor uw sofa, fauteuil of bank, bij Lukken Projecten wordt het altijd een succes.

Exclusieve meubelstoffering nodig, Lukken Projecten helpt u graag

Door onze ruime ervaring in het vak zijn wij gespecialiseerd in de her-stoffering van diverse stoffen en leren meubels. Ook voor het laten opvullen en stofferen van meubel, caravan of bootkussens staan we graag voor u klaar. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding maar ook van een prachtig eindresultaat die geheel tegemoet komt aan uw persoonlijke smaak en stijl.

Ook als u de inrichting van uw woonkamer wilt voorzien van een grondige make-over hoeft u met de meubelstoffering van Lukken Projecten niet direct aan de aanschaf van een nieuwe ameublement te denken. Het laten stofferen van uw oude meubels zorgt direct voor een frisse en nieuwe uitstraling zonder dat u daarvoor een nieuwe dure inrichting hoeft te kopen.

Is de stof van uw oude bank versleten of vertoont deze door veelvuldig gebruik kale plekken, wilt u uw oude meubels laten voorzien van een nieuwe meubelstof of uw inrichting voorzien van een moderne look, neem dan eens contact op met Lukken Projecten voor een vakkundige meubelstoffering.